Kalamullah

Kalamullah

Tuesday, September 3, 2013

Fat Burner & Energy Booster

Salam Readers,

Atas rekomendasi dari seorang sahabat yang mungkin prihatin dengan kesungguhan hati untuk mendapatkan kembali bentuk badan yang dikira ideal setelah berhempas pulas membakar lemak dan up & down workout tetapi hasilnya tidak semengah mana pun.

So semalam setelah hampir 3 malam menunggu, sampailah ke muka pintu supplement yang dikatakan hebat tu. Grenade dietary supplement RM140/ bottle 100 pils. dosage 2 pils/day. benefit yang diperjualkan nya tak lapar, fat burning n energy booster time workout. tak berani nak cakap juga, petang ni nak try ke booster-annya. 

side effect..

1. Badan panas
2. Mata Merah
3. Pening
4. hope tak sampai effect jantung & ginjal.



Suhami Azit 
27 Syawal 1434 H ~ 16.45 


1 comment:

AbangBotak said...

sejujurnya ini kesan yang aku dapat apabila mengambil 2 pil supllement ni.
1. pening-pening
2. nak muntah
3. meloya
4. badan panas

n a good is
1. badan sejuk & kuat berpeluh dan sentiasa nak workout

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH