Kalamullah

Kalamullah

Tuesday, April 19, 2011

Paris dan Amsterdam

Lokasi: Bilik Hujung
Mood: semi semi semi terbang tinggi
lagu: Corazon Partio ~ Alezandro Sanz

Semalam pagi-pagi lagi CC Baha datang ke bilik tuan tanah, katanya ada hal penting katanya. of course lah tuan tanah pun dah mulai cuak dan takut manalah tahu kot2 they can find out my mistake... salah guna harta kerajaan... hehehehe 


drama nih telah dipendekkan untuk mempercepatkan masa
CC: Mie, nak ikut tak jalan-jalan dengan abg.. murah gile.. mesti tak percaya....
Tuan Tanah: ke mana tu bang? (motip panggil bang)
CC: Paris dan Amsterdam dengan geng KLM Airlines, cuma bayar hotel dengan flight tiket saja RM2000.00
Tuan Tanah: Biar Betik RM2000.00, ok saya join.....


maka mood tuan tanah sekarang neh ala ala semi semi terbang 

naik KLM pulak tu 5 star airlines code sharing dengan air france lagi tuh. huhuhuh first time ke europe... jakun la jugak babi punya jakun.



Tido pulak kat Grand Ibis Hotel.... ayoooo! matilah feling-feling mat salih lah lepas ni. too excited for that.




 Owh kota Paris, mungkinkah aku jumpai cinta ku disana


Sure penat tangan snap gambar
notakakiku:
semakin aku lupakan kau semakin banyak keseronokan yang kudapati

1 comment:

Aku dan Kamu said...

alhamdulilah tadi en. baha datang ke bilik.. dengarnya nak tambah lokasi ke rome pulak.. alhamdulillah perjalanan hidupku semakin jauh neh.

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH