Kalamullah

Kalamullah

Wednesday, July 7, 2010

Semakin Sibuk!


Tak pernah aku rasa sejak aku keja dengan sektor kerajaan aku sesibuk ini, tak menang tangan nak baut kerja... mana lagi kerja pejabat yang bertimbun-timbun kemudiannya kerja biz yang aku sedang run sekarang ni...

Penat tak usah dicakaplah.. hari-hari tidur lewat..kawan semakin hilang... biasalah kawan banyaknya nak time senang jer.. bile kita invite buat benda-benda macam ni sampai aku call pun tak nak angkat... biasalah pengalaman..

Mudahhan pengalaman ni mematangkan aku....

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH