Kalamullah

Kalamullah

Friday, May 21, 2010

Membatalkan hasrat


Membatalkan hasrat

Mulanya memang niat nak block terus blog ni dari baca oleh orang lain, kira nak buat private la nih. Tapi memandangkan ada pembaca yang jujur niatnya memohon supaya saya membatalkan hasrat yang saya kira sendiri kurang bijak. maka setelah berfikir panjang

Semuanya terjadi bila ada seorang pembaca yang tidak diketahui dari mana asal usulnya menjadi pembaca setia blog ni secara senyap-senyao yang mengomplen pada saya bahwa saya suka suki nak kutuk-kuuk orang dalam blog ni. persoalannya

1. Tak tahu pulak dia membaca blog saya.... tak sangka dia suka membaca..hahahahhahah
2. Kalau tak puas hati komen lah di blog.. bukannya menghentam kat event / mencari keselahan
3. Suka hati aku lah aku nak tulis apa kat sini, blog aku aku punya pasal la.. ni bukannya Facebook, frenster hatta multiply sosial ko pun.
4. Ko bayar gaji aku ke, ko isteri or partner aku ke......?

so sekarang aku lebih positif dan persetankan apa orang nak cakap.. this blog takkan diprivatekan lagi... sayang banyak isu yang boleh dibaca dan dikutukkan disini.

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH