Kalamullah

Kalamullah

Thursday, April 15, 2010

Masih yang Dulu

engko masih sama seperti yang dulu
Walaupun helaian-helaian putih mulai memenuhi kulit kepala engko
walaupun usia telah berada dialam bapa beranak 6
namun ko masih selasa dengan caramu

walaupun gaji engko mencecah 30K sebulan
namun engko tak pernah lupa asal usulmu

senang mengenali ko walaupun dah lama tak bertemu
:)

Appertizer.....


30K per month

Mengetest sony cam baru!

Starbucks!... apa kebenda yang aka order pun tak ingat.. tapi sedap

Aku benar-benar penat hari sabtu lepas, manakan tidak baru habis turn trekking Bukit Tabur terus shut pergi PTS hantar desktop computer table dan repair white board... dengan baju yang penuh dengan darah pacat... kotor busuk.... tengah dok sibuk buat kerja cleaning dan arrangement desk and chair, masuk lah pulak incoming call dari unknown no (no ada tapi aku yang tak pickup, sebab takkan pickup no yang tidak kenal)....

" Cik Tonah, kenapa tak pickup call, takut diburu ke?"

wakakakakak kuikuikui!

sial, dia dah balik dah. set terus petang tu terus jumpa... en rafi datang rumah sembang jap sampai hujan berenti then terus g makan di central market. walaupun masa begitu mencemburui tapi banyak benda yang dapat dikongsikan..

DIA MASIH SAMA & BANYAK CERITA YANG MASIH SAMA!

notakakiku:
- Tak tahu pula aku ada kedai makan yang sangatlah sedap di level 2 centre market, betul-betul rasa macam thai snack di Fareej An Nasr. Padahal sebulan sekali mesti ke CM... tak pernah terbuka hati nak keatas.
- Terima kasih sebab sudi menguji etest sony dengan aku sebagai bahan prototaip kat pavillion.... pic cun of course hasil pun cun
- Terima kasih sekali lagi sebab masih ingat kat aku.... lalalalala :)
-Itukah plaza KOTARAYA yang begitu gah namanya dulu... tempatlepak anak muda dan bebudak beruniform untuk mencarai mangsa..... indah kabar dari rupa

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH