Kalamullah

Kalamullah

Friday, April 2, 2010

Ju & Meo

Salam semua,

Dah lama sangat tak update blog ni, agak sibuk dengan tugasan harian di pejabat dan pada masa yang sama dengan tanggungjawab sebagai anak yang baik (heheheh)

Jadinya hari ini wujud sedikit kelapangan utuk menaip masuk sesuatu....

Semalam officemate ajak menonton teater melayu Ju & Meo hari selasa depan. Bunyinya macam skeptikal romeo dan julie... . Makanya bergeraklah saya ke Istana Budaya untuk dapatkan tiket, harga pun murah cuma RM10... dan yang pastinya bukan show di Panggung Sari.. hanya di Lambang sari.. oklah tu..

Permulaan yang intensif untuk April.... tak sabar nak tunggu minggu depan sampai








No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH