Kalamullah

Kalamullah

Tuesday, April 6, 2010

FB Blocked

Dahulu dia blok Internet Explorer

Aku guna Mozilla pulak untuk buka

.....

Sekarang dia blok semua kemungkinan yang ada....

tiada lagi masa bersenang-lenang....



Masa untuk bekerja...

Bye bye FB (office hour ajer)

notakakiku:
- kawan macam hotel, check ini check out... bila perlu cari bila tak berguna buang, itulah yang aku dapat sejak akhir-akhir ni, banyak message yang aku hantar tak berbalas... kalau dibalas pun mungkin selepas satu minggu
- Ataupun macam ni " ada call tadi ek?" selepas 2-3 minggu, dulu bukan main nak kawan....
- Ko buat satu aku buat sepuluh......

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH