Kalamullah

Kalamullah

Wednesday, March 10, 2010

Searching for Baby Garoupa

Date: 5 - 7 Mac 10

Location: Kelong Aceh, Penyabong, Mersing, Johor

Organizer: Sport and Welface Club

Main Event: Fishing and sun bathing

Aura in the circle..... 7:00 am

pagi berjerubu... kawasan Tanjung Penyabong bau asap lalang terbakar


Kucing betina dengan abang seluar munghe-munghe



Dari 5 orang cuma ini aja yang menjadi.... takpe la better than nothing!


Suke dengan background dier! macam dalam buku Lat's




Sekali pandang ok lagi.. 2 kali pandang dah macam minah drag















Spesis 'anak ikan' ni saja berminat nak makan umpan

Ikan pertama yang berjaya dipancing... secara jujurnya aku sangat teruja.. walaupun ikan kategori anak ikan yang lembik tetapi disebabkan tarikh terakhir memancing ikan ketika form 2 makan keseronokannya tak tergambar




Lately aku suka senyum macam tu

Main karom

Terbuai-buai

Dalam banyak-banyak gambar, yang ni paling cantik

ni pun ok jugak.. pic belakang

ini biasa



Water polo!


Kelihatan di depan saya En. Halim dan Isterinya (Bos besar ni)


Pelarian Vietnam

Diburitan kapal

Kiam

Sambung mancing sebelum matahari masuk ke tempat peraduan semula...

Ikan todak.. ikan terbesar yang berjaya ditangkap
(Bukan saya yang tangkap)

AAAAAA sedapnye kalau digoreng...

Abaikan makhluk yang anda lihat

Ikan selar yang masih hidup

Ikan hidup untuk dijadikan umpan... ikan selar
actually ikan ni diambil dari jaring kelong yang diturunkan tadi

Karaoke... Bila Diri Disayangi.. UKay's










Ikan yang terakhir sebelum pulang... abaikan boxer dan aurat yang anda lihat!

Bye... bye

sekadar penyeri muka surat

Dah selamat sampai ke jeti panyabung... tak sabar nak naik bas an tido!

Sekadar perhiasan penghibur didalam bas

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH