Kalamullah

Kalamullah

Friday, January 22, 2010

Weekend Again


Jumaat.... Sabtu ...... Ahad
Esok Sabtu... lepas tu Ahad
Hari minggu datang lagi...
aku tak tahu nak buat apa lagi...
aku tak suka ...
hari-hari mingguku semakin membosankan
aku tak tahu nak buat apa....
aku semakin kelu tak tahu
nak
membuat apa...
nak merayau.... hummm
RM tinggal seringgit dua lagi sementara nak menanti 25 haribulan
semakin sukar
perlukah aku terus menyakitkan badan aku dengan exercise
semata-mata
nak membuang masa cuti mingguan ku
aku semakin tenat



Malam ni ada sesi bioskop ramai2 (3 orang.... ramai ek?)
movie tooth Fairy.... jam 11 dah abis
hari ahad merancang ke Tabur Hill..
adakah akan sukses...
aku pun tak tahu....?


Rasanya aku tahu kenapa aku jadi macam ni,
ni semua kau punya pasal ;(

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aku dan Kamu said...

Huarghhh!

sudahnya cerita tu yang tengok aku..

semua angkara makan nasi beriyani gam kambing kat upm...

menyesal sesunguhnya... dah pasal-pasal aku kena blood pressure.. muda lagi...

tengok cite tooth fairy.. endup cite tu yang tengok aku... aku tido

kepala pusing maha azab.. macam ni rasanya blood pressure.... sory mr. z.. aku suke kondem ko mase ko kena attack pressure

no hiking.. 80% masa weekend terdampar diatas katil ajer..

cian saya

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH