Kalamullah

Kalamullah

Tuesday, December 15, 2009

Emotional Jakarta with YM Planet


See the muddy and pollute downstream of Java main river...
for ur info main water supply for West Java is collected from this river... gulp



View from the hotel balcony.... this picture captured at 7 morning....
the weather surprised nice..... a bit hot but not too cool... just Luv it

Tangkuban Perahu Volcano at Lembang.....
Kat sini kalau sapa yang tak sihat advised tak payah la datang because got strong smell of natural carbait... silap-silap lagi teruk sakit

Kampung Daun Traditional Village

Bandung main shopping district

At Painting and artiste center Mankubowo street, Bandoeng,
i bought 2 pcs abstract painting for cost of Rp500,00 1m x 2m size


Jika mahu boleh saja mengelilingi MONAS dengan menaiki kereta kuda,

aku sendiri pun tak ingat berapa tambang.. tapi yang pasti jauh lebih murah berbanding kuda di Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu hatta di Tasik Titiwangsa. Persoalannya kenapa di Malaysia sendiri tak ada benda macam ni. kenapa kuda hanya digunakan untuk sukan equistrian dan kaum-kaum raja sahaja..... aku tertanya sendirian... :(

















Soekarno Hatta International Airport Immigration Hall

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH