Kalamullah

Kalamullah

Wednesday, November 11, 2009

The Traveler's Wife

Minggu lepas.... Rabu malam
tak tahu nak buat apa...... g tengok wayang... ngan budak opis (nawaitu utama nak rapat dengan budak opis yang aku tak rapat... sherie last minute tak jadi, tak pe la... end up 4 orang sahaja.. me, elin, safwan and shashim.....


balik makan di benteng.... sembang-sembang, belik terbungkang kepenatan di box ouse lagi

aku C.O.N.F.U.S.E lagi.... berfikir sehingga aku terlelap kembali...

Director: Robert Schwentke
Cast: Rachel McAdams, Eric Bana.
Synopsis: “The Time Traveler’s Wife” is based on the best-selling book about a love that transcends time. Clare (Rachel McAdams) has been in love with Henry (Eric Bana) her entire life. She believes they are destined to be together, even though she never knows when they will be separated: Henry is a time traveler—cursed with a rare genetic anomaly that causes him to live his life on a shifting timeline, skipping back and forth through his lifespan with no control. Despite the fact that Henry’s travels force them apart with no warning, Clare desperately tries to build a life with her one true love.









notakakku:

- kan best kalau boleh jadi macam tu, boleh tahu masa depan, bermain banyak kali..... merasai nikmat lebih awal

-tapi takut jugak bila tahu bila aku akan susah dan senang, bila ajal orang yang tersayang akan sampai

-overall... movie ni sesuai untuk di tengok

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH