Kalamullah

Kalamullah

Wednesday, August 26, 2009

Welcome Home Club

Akhirnya mamat dua orang kat bawah ni melalui jugak apa yang telah aku lalui dulu, rezeki kat doha dah sampai ke penghujungnya.... aku rasa poji kat sana hampir 4 tahun, memang cantik resume dia, bagus sangat untuk mintak kerja kat obersea semula. tah la rasanya aku dia stay ngan uem lagi, dia kan sayangkkan uem..... anak emas lah katakan.

si nazri ni pulak budak QS dari mula sampai doha dulu sampai skg mesti dengan poji. balik malaysia pun mesti berdua-dua, mesti skandal anu dalam botol ni...kahkahakah. Yang paling tak best aku dengar dan mengukuhkan lagi tanggapan aku nazri ni baru bercerai dengan bini dia, tak sempat nak menjangkau 2 tahun perkahwinan dengan ala 3-4 bulan sekali husband.... ntah no komen..

apepun welcome home to HQ club. walaupun aku dah tak bersama uem lagi, tapi memori kebosanan melampau teruk sepanjang hidup aku masa aku berada kat level 3 faber tower. g ikae, OU, mid valley, KLCC wayang, buat umah, buat wayang, makan, tido, nular, main adik..... semua lah...









1 comment:

zal said...

ooh dia dah cerai... aku ada jumpa dia umah abe ari tu, pun dtg berdua gak...

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH