Kalamullah

Kalamullah

Thursday, August 20, 2009

N70

Tak tahulah kenapa, asyik rosak aje. hari tu dah tukar skrin yang baru, dah kena dekat RM150. kali ni tak tahu lah berapa pulak



Semalam dah hantar untuk repair dekat kedai biasa di Sg. Besi, tokeh kedai cakap mungkin IC key pad yang ada problem. kena tukar yang baru.....
Hari ini aku call semula dan tokeh yang sama cakap dah siap, gulp dah siap tanpa ada aggrement jual beli pun. bahkan aku sendiri pun tak tahu berapa RM kos nyer. doa-doa tak mahal ....

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH