Kalamullah

Kalamullah

Friday, August 7, 2009

G.I Joe : Rise of the Cobra

Malam Rabu kelmarin, mungkin dah ditakdirkan rezeki, sepatutnya movie ni screening on 6 August 09, but dah dinamakan rezeki ada show lebih awal on 5 August 09 di GSC Cheras Leisure Mall. Aku terus buat online booking, I'm soo happy sebab aku adalah antara insan bertuah yang pertama dapat watch movie ni kat Malaysia.

wayang full seat... cerita memang best, sebab memang aku dah nantikan since prebiu cerita ni kat internet...

Jalan cerita dia lebih kurang macam nie la, pasal joe's yang menyelamatkan dunia daripada serangan pengganas... penuh dengan aksi, tapi aksi dia macam tak logik pun ada jugak.. manusia terbang.. macam-macam lagi lah.. but overall memang best... tengok kali kedua ketiga pun aku sanggup lagi..

Diatas dan dibawah: Hero utama.... Duke


Hero kedua ni geng-geng baik
Diatas: poster launch kat Uk
Dibawah: some of the scene

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH