Kalamullah

Kalamullah

Wednesday, May 14, 2008

What Happen In Vegas

Hari khamis minggu lepas, aku dah berada disuatu tahap yang amat membosankan sangat.. dah tersangap yang amat... makanya memandangkan click mate aku pun tak ada keja jugak.. perancangan diaturkan untuk ke KLCC. menular di waktu kerja, niat asal saje nak pegi mengisi masa lapang, tapi lain pulak yang jadi... tertengok wayang, tapi puas hati sebab movie yang aku nengok tu memang best gila, dari mula sampai nak abis.. gelak jer.. komedi romantik (macam cite prof. MADYA razak mohiden, aku tak penah tenagok cite dia).... biasalah kalau cameron diaz yang acting memang best lah cite dia kan. kisah pasal satu instant hubby n wiffy yang berebut USD 3 million. court decided duit tu akan dapat lepas this couple habiskan hidup as real husband and wife for 6 month. dalam 6 bulan nih macam-macam lah yang jadi.. cite dia very interesting, rugi kalau tak tengok sendiri..cite kat sini pun tak guna jugak kan....

sebenarnya saja-saja pegi meninjau baju-baju tapi tak tersangka pulak aku terembat seluar slack ZARA sekali lagi..abis duit aku..adussss... swap CC la apa lagik... tapi puas hati.

aku propa cite nih kat my close fren, sekali dia racun aku tengok sekali lagi cerita nih, layan..

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH