Kalamullah

Kalamullah

Tuesday, March 11, 2008

Separuh lagi

Lagi separuh hari lagi nak kena aku habiskan... bosan lagi dan terus membosankan lagi... pagi tadi aku tak masuk opis pun.. aku bangun awal jugak.. siap2 pegi bandar baru bangi g repair skirt keta aku dekat tempat yang sama masa aku pasang ari2.. selamat lah dia charge RM10 jer.. kesan calar-calar kat bawah 2 aku cover dengan aerosol paint warna grey... k lah sikit dari nampak bertampung-tampung kat sana dan sini.. abis je tu aku g repair air cond keta aku yang memang x penah sejuk 2... plan nak g kat tempat yang intan rekomen tu kat selayang tapi memandangkan dah tengahhari n waktu rakyat malaysia kuar mamam... mau sangkut dalam jem aku nanti.. so aku decide g cari kat area OKR je.. finally jumpe, and the best thing free dia tak charge sesen pun.. hahaha mungkin dia syok kat aku kot hahahaah... siap semua balik ke opis aku yang bosan nih semula lah...

sampai opis semua orang da pergi menghilangkan diri.. yang tinggal akak secretary je... tu pun dia tengah main game...

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH