Kalamullah

Kalamullah

Monday, March 10, 2008

B.O.S.A.N.....??

Tak tahulah macammana nak cakap, baru semalam aku niat nak hepi-hepikan diri kat opis nih. tapi lain pulak yang jadik. aku telah kembali kepada life bosan aku yang asal.... alahai susah nak cakap lah.. bila dah kembali duduk kat tempat yang sama nih... pening kepala aku... nak balik tido la jap... tak jadi nak balik tido la pulak, minah kat opis aku nih ajak kuar g mid valley.. elok sangat lah 2.. orang mengantuk disorong bantal... g tengok wayang cite vantage point... oklah..rate dia tak leh la bagi bintang beso sangat 2 bintang cukuplah... abis cite g carik sluar pendek... sebab terlupa nak bawak sluar pendek.. boleh sebab tak bawak sluar pendek jadi kene g bali yang baru.. actually memang dah lama dah aku nak beli sluar pendek bola nih, asyik pakai beach pants je g gym.. rase bosan jugak.. takde flexibility nak bendkan badan... pusing-punya pusing at the end aku rempat satu kat nike.. rm49.00 bleh lah kaler putih....

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH