Kalamullah

Kalamullah

Thursday, January 31, 2008

Rising Up Soul.....

Expectation home meeting malam tadi dalm 5 orang yang bleh datang, at the end 2 orang je yang datang.. sorang tu kene keje OT, sorang memang bz.. sorang lagi kate terperangkap dekat menara Public Bank.. susah lah aku nak percaya.. tapi sekurang2 nya aku dah buat apa yang aku sepatutnya buat nizar n remy macam positif jer aku tengok.. great starting point. si remy dia dah tahu dah semua nih sebab dia penah buat benda yang sama but method traditional lah. hehehhee senyum tersimpul rapi pagi nih... selamat dua-dua nak join, kalau tak melayang RM15 duit aku malam tadi bayar enterance fee...

tak sabo lah nak tunggu kul 5 menjelma petang nih, senok and excited nak balik kampung lagi setelah 3 minggu asyik tengok hutan batu... kerinduan aku yang semakin menebal2 nak menziarah lembu-lembu ku di kampung. keta jimny buruk yang kompeni bagi 2 aku pass kat abang sharif, mintak dia tolong jaga dulu sementara aku nak dapat wira si scew... kira petang ni aku terus pegi JKR HQ pikup nizar, saje ajak dia balik sekali sebab umah dia kat bidor je, jalan yang sama jugak.. mane tau sambil-sambil 2 bleh chit-chat plan business.. kebetulan pulak dia tu ex scandal dengan jana, mana tau kasih yang terputus boleh terjalin kembali..balik kene singgah tanjung malim sekejap g jumpa jana suruh dia tolong isikan form supporter master eng aku. satu form lagi aku kene pass kat nizar... . arap-arap lepas lah.. klu semua ok.. menjadi pelajar kembalilah sebelah ini.. pelajar yang berduit, positif and stylo yearpp.. burppp.. klu semua setel mungkin aku boleh balik awal ke kl nih .. bawak mak abah aku kot g kursus umrah kat kg. pandan... kalau jadi lah.. kalau tak erpaksa lah postpone sampai ujung bulan selepas weekend meeting kat menara PGRM. klu minggu depan free sket plan nak kuar lepak2 ngan lan dulu.. keep in touch ngan dier first.. dan baru bleh plan stage yang seterusnya...

ni few pic mase aku g kuching ari 2...





No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH