Kalamullah

Kalamullah

Wednesday, October 24, 2007

::Amazing India::

Tah konpius pulak aku, tetiba ajer dr Micheal King suruh aku pegi india minggu depan ikut sekali dengan geng jakarta hari tu, si angka cin ngan mr. ong lar... hepi memang lar hepi dapat pegi tengok negara orang.. itu yang penting pada aku lar... but at the same time aku takut aku buat kesilapan yang macam dulu lagi.. kesilapan yang same aku buat mase nak pegi jakarta hari tuh....

punya hepi pasal kompeni nak bawak g jakarta buat survey site, sanggup aku reject satu kompeni yang bakal bagi aku gaji 4000. pegi jakarta, memang lar best but at the end aku sediri yang rugi... rugi gila... cuma dapt travel 4 free 2 je yang aku bley dapat rasenyer.... akhirnya sebab nak kejarkan travel kat jakarta akhirnya aku sendiri yang rugi hampir 5k.. duit soping kat sana, stay kat hotel 5 star.. ASTON In ternational Hotel & Apartment kat area Garminsun road, sebelah ngan Semanggi Plaza (tempat Indonesian Idol)... . itu lah penangan Jakarta ari2... pikir2 balik memang lah best... depan kenal ngan member baru anak gabenor Cirebon lagih... jalan2 g tempat orang... bila pikir bab duit aku yang dah habis 2 yang buat aku sentap tu.

tungu-tungu punya tunggu sampai hari ni takde apa2 pun.. team yang dah pegi india sincerabu minggu lepas pun dah nak balik dah... aku ni jugak yang tak ada2 apa2 berita nak pegi ke tak... kisah pasal aku nak pegi ke India nih..dah hampir satu malaya aku canag.. talipon lah, frenster lah, sms lah.. mulut ke mulutlah.. naik malu jugak aku rase bile dah tak jadi macam nih... paling malu dengan bebudak satu opis aku lar..... semua dah pandang serong kat aku yang memang dah dipandang serong nih....

kesian kat aku... dulu elok2 keja kat qatar kene hantor balik malaysia, skg nih keja pun tah hapa2 dengan jagi yang tak cukup nak makan tuh...

No comments:

REZEKI akan MELIMPAH jika DIBAHAGI...
ILMU akan BERTAMBAH jika DIKONGSI...
KASIH SAYANG akan BERCAMBAH jika DIBERI

jangan KEDEKUT...
JAngan TAMAK dan TAK PERLU BIMBANG...
Jika segalanya hanya kerana ALLAH